В Тернополі унікальна мама народила три пари двійнят за неповних чотири роки

Поділитися

Особлива мама живе в Тернополі. Жінка народжує двійнят. Їй лише тридцять три, а в неї – вже восьмеро дітей. І шестеро з них – це три пари двійнят і народила вона їх за неповних чотири роки, – йдеться в сюжеті ТСН.

Коли вона забирає малечу із дитсадка, то виглядає наче вихователька з групою виходить на прогулянку. Двійнята шикуються по парах і чимчикують до оселі. Віра Буцер каже, що усе життя мріяла про армію, але Бог пожартував над її мріями і подарував їй взвод малюків. Наймолодшій парі дівчаток – п’ять місяців, найстаршій доньці – п’ятнадцять років. Вікова різниця між усіма двійнятами – не більше року. Молода жінка зуміла народити шістьох дітей менше ніж за чотири роки.

Усі її двійнята були для неї несподіванкою, хоча сама Віра походить з багатодітної родини. З чоловіком Віра не живе, бо, каже, що у них – різні характери. Утім, матір’ю-одиначкою себе не вважає та на життя не нарікає. Віра і восьмеро дітей мешкають в одній кімнаті бабусиної квартири. З ними живуть ще Вірина сестра з двома малюками і пес. Віра сподівається, що чиновники чи благодійники допоможуть її багатодітній родині отримати окреме помешкання.
tsn.ua

0

Лановеччиною буде керувати хоч і Друзь, але не знаток із “Що? Де? Коли?”

У Тернополі облили зеленкою пам’ятник Степану Бандері