На кандидата в президенти від Фірташа і Льовочкіна прийшли подивитися до тисячі тернополян

Поділитися

15 травня на Театральному майдані у Тернополі відбулася зустріч із кандидатом на пост Президента України Олегом Ляшком. Попри те, що було холодно, вітряно і накрапував дощ, людей прийшло чимало.

Зустріч розпочали із того, що заспівали гімн України на пропозицію кандидата. Після чого він представив свою політичну кампанію. Говорив про реформи та зміни, які треба проводити і якими шляхами. Також згадав вила і сказав, що виносив би на них депутатів із ВР. Публіка підтримала його аплодисментами та скандуваннями: «Молодець».

Також під час виступу розповідав про свою тверду позицію у тому, що треба воювати за Крим і за єдність України. Декілька разів із натовпу лунали питання про газ і про пенсійну реформу. Ляшко відповідав і тут же його підтримували вигуками «так», «правильно», «молодець».

Під час зустрічі, яка тривала до години часу, кандидат у Президенти встиг розказати про свої плани на президентському кріслі: про вступ в ЄС і НАТО і повернення ядерної зброї Україні, про повернення Криму, жартував, заспівав всім відому вже пісню: «Путін ху*ло!» (без цензури), а також отримував подарунки. На початку виступу подарували радикальному кандидату вила із синьо-жовтою стрічкою, а потім представники українського козацтва Тернопільщини вручили йому ікону. Що стосується останнього подарунку, то Олег Ляшко пообіцяв, що саме цю ікону він занесе першою у свій президентський кабінет, повідомляє прес-секретар Громадської мережі ОПОРА у Тернопільській області Мар’яна Феник

18 травня День скорботи і пам’яті жертв депортації в 1944 році кримсько–татарського народу

0

На Тернопільщині за Гриценка агітують з порушеннями