Не дамо “відмазати” хабарника!

Поділитися

На початку Революція скинула злочинний режим Януковича, але визвольна боротьба триває на всіх фронтах. Як бачимо, на яву як зовнішня окупація, так і внутрішня. Антиукраїнська система нікуди не ділась, вона лише змінила форму. Тоді заради чого гинули люди на Майдані, заради чого проливалась і проливається українська кров?

Хто – як не ми, і коли – якщо не зараз, наведе лад на нашій українській землі?
На жаль, не всі українці так думають. Як стало відомо з достовірних джерел, 19 травня в Тернопільському педагогічному університеті імені Гнатюка “взяли” професора, завідувача кафедри соціальної педагогіки Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка, доктора педагогічних наук Поліщука Юрія Йосиповича, на хабарі за захист дипломної роботи. Під час отримання хабаря у розмірі 350 доларів його затримали. Про це повідомив керівник УМВС у Тернопільській області Василь Облещук.

Викриттю хабарника посприяли представники “Правого сектору” Тернопільщини. До нас звернувся студент інституту педагогіки і психології Тернопільського національного педагогічного університету. Він справді розумний і старанний студент, який міг сам без хабаря захистити дипломну роботу. Та, очевидно, для зажерливого викладача цього було недостатньо. За що він тепер нестиме покарання.
Хочемо звернутись до всіх українців! Ми і тільки ми здатні будувати себе, свої родини та свою державу! І від кожного з нас залежить сьогодення і майбутнє! Щиро закликаємо бути чесними, відповідальними, вимогливими, наполегливими у виконанні своїх поставлених обов”язків!
Дорогі студенти! Ви – надія та майбутнє нашої нації! Саме такі молоді та активні, як ви – творили революцію! Але справу не закінчено! Попереду багато наполегливої праці і тільки в єдності ми все подолаємо! Тому закликаємо студентство сумлінно і чесно здобувати знання, щоб не виникало потреби “давати на лапу”! Якщо все ж від вас вимагають звертайтеся до нас: Бульвар Шевченка 23, каб 42, тел 0967994105, 0686816653, e-mail: rs.ternopil@gmail.com

Звертаємось до викладачів – не брати хабарів! Не покривайте колег злочинців і не замовчуйте гріхів адже “На гріх мовчати – гріх”.
Вірмо, Правда переможе! Пам’ятаймо, що всі проблеми у державі беруть початок у наших головах!
Не даймо загаснути полум’ю Національної Революції!
Зламаємо корупційно-хабарницьку систему разом!
Здобудемо Українську Національну Державу!

Прес-служба “Правого Сектору” Тернопільщини

На Тернопільщині податківець отримав 20 000 гривень хабаря

Обіцяний круглий стіл із головою львівської адміністрації Іриною Сех так і не відбувся