Олігархічна змова в дії: у столиці зняли “неугодних”

Поділитися

Народний депутат Леся Оробець у Фейсбуці оприлюднила інформацію: “ОЛІГАРХІЧНИЙ ДОГОВОРНЯК ЗАГОСТРЮЄТЬСЯ. МЕНЕ ЩОЙНО ЗНЯЛИ З ВИБОРІВ”. Депутат пише:

Щойно ТВК прийняла рішення про зняття мене з виборів і як кандидата в мери, і як лідера списку партії “Нове життя”.

Члени ТВК від УДАРу, Батьківщини, Партії регіонів і компартії продемонстрували зворушливу єдність.

Ніколи не думала, що скажу вслух цю затерту фразу: за що ми стояли на Майдані? Щоб через три місяці колишні соратники по барикадах мочили мене методами януковича-ківалова?

Учасники олігархічного договорняка так і не зрозуміли, що відбулося в Україні за останні півроку. Не допомогло ні метушня коло бульдозера, ні вдихання порошкового вогнегасника.

Рекламувати “життя по-новому” в телевізорі – це одне, а своїми справжніми вчинками – зовсім інше.

П.с. Формальною підставою було те, що в мери я йду як самовисуванець і як позапартійна очолюю партійний список (ст.35). Зняття відбулося в останній можливий день (давня фішка – ще при Кучмі так знімали).

Та ж доля постигла Івана Салія – його теж зняли, за його словами “за компанію”. Комісія “не змогла виявити” цю фатальну помилку в документах і зареєструвала мене 29 квітня. Тепер виконала команду “зняти”.

Офіційне роз’яснення представника ЦВК Андрія Магери на мою користь – спочатку остудило пил. Але після телефонних переговорів ставки зросли, і сором’язливість поступилась жадібності;)

П.п.с. Голова ТВК від УДАРу, секретар від Батьківщини.

Ми завтра оскаржимо це рішення. Кампанія продовжується.

Ми переможемо!

0

Церкви на Тернопільщині підпалив рецидивіст-безхатько (фото)

Ляльки моєї бабусі