Перемога Порошенка – національне самознищення способом садомазохізму?!

Поділитися

Народний депутат Ірина Фаріон на власній сторінці у Фейсбуці з приводу голосування за кандидата на посаду Президента П.Порошенка зазначила, що це – “найогидніша зрада національних інтересів у рік Шевченкового ювілею”, повідомляє УНН.

“Інфекція “Рошен” вдарила по людях. Голосувати за міністра в уряді регіоналів, за співтворця Партії регіонів та есдеків, за безнаціональне створіння….. І це після стількох смертей одержимих людей на майдані. Це навіть не божевілля. Це національне самознищення способом садомазохізму”, – наголосила вона.

“Ударівський вибір у Києві хіба підвереджує бажання електорату зазнавати постійного болю від власних політичних уподобань. УДАР – визріла брунька Партії регіонів. У парі з Рошеном – це банальна суміш для приглушення будь-якого національного інстинкту. Горе цьому народові. Це найогидніша зрада національних інтересів у рік Шевченкового ювілею. Нема меж людському безсиллю…”, – додала І.Фаріон.

Як відомо, вчора відбулися вибори Президента України. Згідно з проміжним результатом виборів лідирує П.Порошенко із 53,7% голосів.

На Тернопільщині не знайшли себе в списках для голосування близько 80 студентів

Жахіття з інституту післядипломної освіти