Про басейн , коні, дівки і медведі у Тернополі

Поділитися

І кожен фініш, це по суті старт.

Або: коні , дівки, медвежі та, як на халяву в дитячому басейні можна покупатись…

Перебуваючи в Тернополі ПАПА від ВО СвАбода – ТягнибАкС систематично приходить поплавати в дитячий басейн.

Невідомо з яких джерел оплачують вечірні і вранішні коні, дівки , медведі спільних посиденьок Олега Тягнибакса та Віталія 50 НА 50(він же терорист номер один Тернополя Усама Бен -надал) . Достаменно відомо, що купання в «великій ванні» – басейні, проходить наступного ранку.

Ми всі говоримо МЕР… Однака насправді, це управлінець, якого найняла громада для ефективного управління її майном. І як кожного власника , громаду цікавить :

1. Скільки надійшло коштів до бюджету за купання кандидата в президенти та очільника яничарів у вишиванках у м.Тернополі.

2. З якого виборчого фонду оплачують вечірні і вранішні купання в «великій ванні» – басейні?

3. Невідомо, чи привозить «довідку» для купання від шкір-венеролога кандидат в Президенти, чи просто «на віру» пхається в дитячий басейн.

Враховуючи вищевикладене, з метою наповнення бюджету м.Тернополя ТОГО «Тернопільські підсумки» звернулося до Тернопільської міської ради та правоохоронних органів з приводу фактів безкоштовного відвідування басейну Тернопільської міської ради рядом осіб, що на вигляд зовсім не є дітьми, а відповідно повинні сплачувати в міську казну за це кошти.

Якщо хтось починає забувати про ідеї Майдану , щодо рівних прав та можливостей, то думаю їм це треба підгадати.

З повагою,

ТОГО «Тернопільські підсумки» Тарас Білан

Звернення військового комісара до тернополян

Секретарку ректора Тернопільського педуніверситету затримали за хабар