Що курять у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості, коли організовують учням екскурсії в магазин?

Поділитися

Тернопільський міськрайонний центр зайнятості організовує різноманітні заходи для учнів шкіл,- розпочали офіційне повідомлення праціники центру здалеку.

Школярі с. Мар’янівка Тернопільського району завітали на екскурсію, організовану спеціалістами Тернопільського міськрайонного центру зайнятості, у магазин «Крамниця»

Мета цього заходу – ознайомлення старшокласників з робітничими професіями, які користуються попитом на ринку праці. ”На перший погляд, професія продавця продовольчих товарів легка, але насправді справжній фахівець повинен знати весь асортимент продукції, який є у магазині, його вартість, основні характеристики, хто виробник тощо. Також, добре було б швидко рахувати, знати касовий апарат, покази ваги ну і звичайно вміти спілкуватись з покупцем та надавати відповіді про якісну характеристику товару”, – зазначила продавець магазину Оксана Боднар.

Після екскурсії головний спеціаліст відділу довідково-інформаційної роботи з населенням Грицаєнко А.Г. розповіла школярам про стан ринку праці району та професії, які користуються попитом. Директор школи Захар Богдана Іванівна подякувала за проведення екскурсії і зазначила важливість проведення таких заходів для учнів сільських шкіл, повідомляє Грицаєнко А.Г.- головний спеціаліст відділу довідково-інформаційної роботи з населенням Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

На Тернопільщині школярі відтворять “Легенду УПА”

Відкрите звернення до мера Тернополя від мешканців вулиці Волинської