Відкрите звернення до мера Тернополя від мешканців вулиці Волинської

Поділитися

Мешканці вулиці Волинської вирішили оприлюднити відкрите звернення до міського голови Тернополя Сергія Надала. Подаємо його повністю

Шановний Сергію Віталійовичу!

Минулого року на сторінках газети Тернопільської міської ради “Тернопіль вечірній” в № 30 (1714) спецвипуск від 18 липня 2013р. та №52 (1736) від 25 грудня 2013 р. було надруковано статті у формі інтерв’ю із Вами (назва статтей “Ремонт доріг та інших об’єктів благоустрою триває” у №30 (1714) та “Сергій Надал: Ми вкотре своєю згуртованістю підтвердили місію нашого міста” в №52 (1736)), в яких Ви стверджували що, поточний ремонт дороги було виконано також на нашій вулиці – вулиці Волинській. Однак, проживаючи вже не один десяток років на даній вулиці, ми можемо стверджувати, що протягом 2013 року не було проведено жодного метру квадратного поточного ремонту дороги на нашій вулиці.

Для того, щоб пересвідчитись чи дійсно має місце проведення поточного ремонту вулиці Волинської, ми ознайомились із графіком поточного ремонту вулиць і доріг м.Тернополя на 2013 рік, в якому також відсутня інформація про проведення поточного ремонту вулиці Волинської.

Також ми отримали відповідь від Вашого заступника п. Стемковського В.В. про те, що матеріалами від холодного фрезерування у 2013 році не було проведено жодних робіт на вулиці Волинській. Чому так сталось – нам важко зрозуміти..

Однак хочемо зазначити, що на вулиці Волинській свого часу проживали і сьогодні проживають учасники бойових дій ОУН-УПА, учасники, інваліди та ветерани війни, реабілітовані, які визнані в Україні як жертви політичних репресій в Україні від сталінського режиму, які відбували покарання в таборах ГУЛАГу, активні громадсько-політичні діячі часів здобуття незалежності України, учасники Євромайдану в м.Тернополі та м.Києві протягом 2013 – 2014рр., інших важливих сторінок новітньої історії України.

Тому ми вважаємо, що своєю працею на благо України ми заслуговуємо ходити та їздити по нормальній дорозі та тротуарах, виховуючи і своїх дітей, внуків та правнуків в національно-патріотичному дусі вже в незалежній Україні.

Хочеться відзначити, що дорога на нашій вулиці, незважаючи на протяжність вулиці всього близько 500 метрів, настільки знищена, що ходити, не те, що їздити по ній самостійно неможливо та небезпечно для життя та здоров’я, тому проводити поточний ремонт дороги на нашій вулиці є, на нашу думку, недоречним через її вкрай жахливий стан та є невиправданою витратою наших грошей, сплачених в формі податків до місцевого бюджету

Тому, звертаємось до Вас, як до міського голови Тернополя та депутатів міської ради, невідкладно розглянути можливість проведення капітального ремонту дороги та тротуарів на вулиці Волинській шляхом внесення змін до рішення міської радивід 23.01.2014р. № 6/44/2 «Про бюджет міста Тернополя на 2014 рік», та включення вулиці Волинської до титульного списку капітального ремонту, реконструкції об’єктів шляхово-мостового господарства на 2014 рік та інших документів.

Просимо надати нам письмову відповідь на наше звернення згідно Закону України “Про звернення громадян” на поштову адресу Процика І.В.

Під даним зверненням зібрано 54 підписи мешканців вулиці Волинська

Звернення зареєстровано в міській раді 28.04.2014р.

P.S. Запрошуємо до співпраці журналістів із висвітлення даної проблеми.

0

Що курять у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості, коли організовують учням екскурсії в магазин?

Тимошенко, Порошенко і Тігіпко — головні замовники політичної джинси у загальнонаціональних друкованих виданнях