Тернопільську міську раду можна скоротити з 60 до 40 депутатів

Поділитися

Ми маємо президента. Факт не заперечний. Легітимність обрання також. Вибори закінчились. Є нагальна потреба розпочинати швидкі, системні реформи по всій державі.

Ще в 2009 році мною пропонувалось зменшити кількісний склад ради. Вважаю, що Тернопільську міську раду можна скоротити з 60 до 40 депутатів. Якщо рішення прийняти зараз, ця норма вступить в силу з наступної каденції. Тобто ці депутати допрацюють в складі 60 чоловік, а наступні будуть вже 40.

В 2009 році політичної та по суті власно-меркантильної волі прийняти таке рішення в депутатів не було. Сьогодні – побачимо.

Вибори президента показали, що партія ВО Свобода програла на виборах, навіть Допкіну…

Це реальний стан довіри людей до Пана Олега Тягнибока та його підлеглих на місцях. Це фактично червона карточка від громадян всієї держави. І виправляти ситуацію свободівцям потрібно негайно.

По суті справи: Тернопільській обласній раді потрібно сконсолідуватись і розпочати роботу на благо громади . ТОГО «Тернопільскі підсумки» розробили проект рішення сесії Тернопільської обласної ради про зменшення кількості депутатів м.Тернополя з 60 до 40 (мінімальна кількість згідно закону). Депутат обл.-ради Степан Кондира прийняв принципове рішення винести його на розгляд сесії Тернопільської обласної ради (згідно закону – це питання відноситься до їх компетенції). До слова : можна до нього не підходити , винесе питання на розгляд однозначно.

Залишається справа за малим : проголосувати.

На прикладі цього рішення ми побачимо:

1. Чи ВО Свобода стане на бік структурних реформ і в кінці кінців щось почне робити для області, та держави?

2. Чи не прийме дане рішення. Справа в тому що в міській раді свободівські депутати мають 31 голос. При зменшені кількості депутатів одіозні забудівники дитячих майданчиків, злодії Тернопільських парків та ряд місцевих князьків просто в міську раду не попадають. А це – автоматична смерть для них, як власників корупційного бізнесу та тіньових схем.

То ж , думаю, найближчим часом розгорнеться широкомасштабна акція по неприйнятті та дескридитації мого проекту рішення. Будуть задіяні і проплачені статті і серйозні фінансові ресурси з сторони яничарів у вишиванках (депутатів м.Тернополя).

Поживемо побачимо.

Любіть Тернопіль!

Тримайте порох сухим!

Голова ТОГО «Тернопільські підсумки» Тарас Білан

P.S.Просте питання : чим рішення про зменшення депутатів з 60 до 40 погане для Тернополя?

Ані Лорак попросили заспівати хіт футбольних фанатів про Путіна

Стєпанов подав судовий позов на мера Тернополя за наклеп