У Залізцях бюрократи “накрутили” на 100 тисяч!

Поділитися

Фахівцями Держфінінспекції в Тернопільській області проведено ревізію селищного бюджету та фінансово-господарської діяльності Залозецької селищної ради, якою виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 109 тис. гривень.

В ході ревізії встановлено, що відповідно до укладених угод до селищного бюджету не поступали субвенції на утримання спільної місцевої пожежної охорони від 17-ти сільських рад. Внаслідок чого ним недоотримано 55 тис. гривень.

Інспектори також виявили, що працівникам зайво нараховано та виплачено заробітної плати з нарахуваннями на загальну суму понад 30 тис. гривень внаслідок порушень при нарахуванні індексації заробітної плати працівників, встановлення доплат всупереч законодавству, оплати за невідпрацьований час, тощо.

Також не оминули уваги інспекторів такі порушення як: завищення вартості ремонтно-будівельних робіт, недоотримання орендної плати за оренду приміщень, оплату праці працівникам задіяних у наданні платних послуг за рахунок загального фонду, тощо. Загалом таких порушень виявлено на суму майже 23 тис. гривень.

За недотримання законодавства з фінансових питань на 6 посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення, направлено обов’язкові вимоги щодо усунення виявлених порушень. Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Прес-служба Держфінінспекції

в Тернопільській області

Прокуратура вимагає припинити незаконний видобуток піску у кар‘єрі

У Тернополі стартував жіночий футбол