У Зборові чиновники від медицини “накрутили” на 150 тисяч!

Поділитися

Фахівцями Держфінінспекції в Тернопільській області проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Відділу охорони здоров’я Зборівської райдержадміністрації, якою виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 151 тис. гривень.

В ході ревізії встановлено, що працівникам зайво нараховано та виплачено заробітної плати з нарахуваннями на загальну суму 117 тис. гривень внаслідок встановлення доплат, надбавок, надання оплачуваних відпусток всупереч законодавству, оплати за невідпрацьований час, тощо.

Проведеними інвентаризаціями встановлено нестачу товарно-матеріальних цінностей на загальну суму майже 10 тис. гривень.

Також не оминули уваги інспекторів такі порушення як: оплата за не спожиті послуги по газопостачанню, не перерахування до бюджету належних надходжень, завищення вартості ремонтно-будівельних робіт, тощо. Загалом таких порушень виявлено на суму 22 тис. гривень.

За недотримання законодавства з фінансових питань 15 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, до установи застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, та призупинення бюджетних асигнувань, направлено обов’язкові вимоги щодо усунення виявлених порушень. Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

 

Також з метою більш якісної та результативної роботи Держфінінспекції в області просимо усіх небайдужих мешканців повідомляти про факти порушень фінансової дисципліни та можливих зловживань. Це можна зробити, подзвонивши на «телефон довіри» (0352)52-54-05.

 

Прес-служба Держфінінспекції

в Тернопільській області

Стєпанов подав судовий позов на мера Тернополя за наклеп

Турнір пам’яті Небесної сотні