Відкрите звернення громади Чортківського району до кандидатів у Президенти України

Поділитися

В цей важкий для України час, час жорстких випробувань і зовнішньої агресії, час пролитої крові і страждань, час людських сподівань і надій, сьогодення вимагає від нас усіх глибокої жертовності на благо народу і України – заради збереження єдності, недопущення сепаратизму й бандитизму, розбудови та процвітання Української Держави!
Кожний із нас повинен в собі приховати власні амбіції й гординю та об’єднатися заради України і народу, котрий кров’ю – такою дорогою ціною – переміг бандитський режим Януковича. Кожний із нас повинен запитати в себе: що я готовий зробити для України, і чим готовий пожертвувати, а не вимагати зараз від держави щось для себе особисто.
Щоб не припуститися помилок Помаранчевої революції, щоб не звести нанівець завоювання та ідеї Майдану, щоб світла пам’ять загиблих Героїв Майдану жила в серці кожного з нас і не була загублена у темряві хаосу корупції та злиденності, ми звертаємося до всіх кандидатів у Президенти України від національно-демократичних і патріотичних сил з вимогами:
1. Сісти за стіл переговорів для визначення спільної мети, завдань, ідей щодо розбудови нашої держави.
2. Об’єднатися в єдину силу і об’єднати навколо себе український народ заради України, наших дітей і майбутнього.
3. Визначити та оголосити з-поміж себе єдиного кандидата в Президенти України, котрий стане об’єднавчим стержнем та представником всього українського народу, його ідей, очікувань, прагнень.
Ми сподіваємося, що ви, шановні кандидати в Президенти України, будете керуватися безкорисливістю, жертовністю, патріотизмом та відсутністю власних амбіцій, прозорістю, професіоналізмом та Істинною.
З нами Бог і Україна! Слава Україні! Героям Слава!
Прийнято на Народному Віче у Чорткові, 04 травня 2014 року.

  Активісти: пропозиція – О.Барна, ведучий віча – С.Ласківський, секретар – О.Семенишин

На 9 травня будуть провокації проти ветеранів

Луценко з Турчинов і Яценюком “ліг під Порошенка”