На 9 травня будуть провокації проти ветеранів

Поділитися

«Проросійські сили готуються до різного роду провокацій в ряді регіонів України, зокрема, й в Києві. Об’єктом для провокацій будуть ветерани ВОВ», – так вважає директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД Сергій Пархоменко.

«Переконаний, що сепаратисти готують ряд нападів на акції за участю ветеранів. Маю інформацію, що бойовики будуть маскуватися під українські ультра-праві структури, будуть діяти або під маркою «Правого сектору», або ж інших націоналістичних організацій. Їх задача – бити ветеранів, провокувати бійки з учасниками акцій з вшанування дати 9 травня. Після цього, за їх задумом, має послідувати реакція Кремля із «засудження націоналістів», буде звернення з боку Москви до керівництва ЄС і США не підтримувати «фашистську» владу Україну, можливе навіть введення «миротворчих військ» Росії», – каже експерт.

Провокації на 9-е травня – один з останніх шансів для Путіна зірвати вибори в Україні, тому вони будуть чіплятися за нього як за рятівну соломинку», – підсумував політолог.

Як добре живеться за рахунок держави Україна, і терориста № 1 Тернополя Бен- надала

Відкрите звернення громади Чортківського району до кандидатів у Президенти України