Хто заплатив 100 гривень за басейн Тягнибока?

Поділитися

В кінці травня 2014р. Тернопільська обласна громадська організація “Тернопільські підсумки” зацікавились «водними процедурами» керівника партії ВО Свабода Олега Тягнибока. Виникло запитання: За що так полюбив пан Олег наше славне місто Тернопіль?

Відповідь була ґрунтовною та державницькою : систематичні консультації з тернопільським міським головою про стратегічні проблеми міста та України. Враховуючи велику зайнятість, за звичай, консультації розпочинались ввечері за гарно накритим столом, як кажуть в народі під « фаршировану щучу голову».

Також в програмі були «коні, дівки, медведі», і… багато чого іншого. На ранок, коли голова розколювалась від державницьких проблем , пан Олег приймав водні процедури – в басейні дитячої школи №2.

Підтвердженням нашої теорії були величезні червоні очі нашого мера, на ранкових прес-конференціях ( після обговорення стратегічних проблем вночі, 3,0-5,0 проміле за інформацією ДАЇ).

Втім нас, як громадськість зацікавило інше: хто оплачував за басейн?

Загальноприйнята процедура така:

Особисто здаються аналізи – видають медичну довідку — проплачуються кошти в банку — отримується на руки абонемент.

В ситуації з паном Олегом є ряд запитань:

1. Приймав ванни останній, числа 6 травня. Оплата проведена 23 травня – в день оформлення нашого запиту.

2. На наше звернення, в якій групі (графік відвідувань та години) займався пан Олег адміністрація ДЮСШ№ 2 відповіді не надала.

3. На прохання надати копію мед. довідки було повідомлено, що за згодою сторін в кінці травня 2014р. мед. довідка була знищена.

Взагалі комізму в цій ситуації набагато більше ніж можна описати. Уявіть собі з якою швидкістю «гнали» підлеглі Бен-надала в банк 23.05.2014р. , щоб оплатити 100грн.)))) Чи дайте відповідь на запитання: як міг громадянин Тягнибок оплачувати за басейн в Тернополі 23.05.2014р., коли в цей день він був зовсім в іншому місці, і не в Тернополі?

Але давайте повернемось до більш серйозних речей.

Позитивом в цій ситуації є те, що громадськість , в незалежності від рангу та вишитої сорочки політика, заставила його заплатити 100 гривень в міський бюджет.

Враховуючи позитивну динаміку сплати за басейн після наших звернень, ТОГО «Тернопільскі підсумки» просить інформувати нас про чиновників, незалежно від рангу, що за телефонною вказівкою з міської Зради безкоштовно приймають водні процедури в комунальних закладах Тернополя. Тел. 0679963258, ел. Адреса: tras_ter@i.ua

Любіть Тернопіль!

Тримайте порох сухим!

Голова ТОГО «Тернопільскі підсумки»

Тарас Білан

Росія – Південна Корея: 1-1

У колоніях Тернопільщини знайшли пів сотні порушень!