Ляшко витрачає по 18 тисяч доларів за один чартерний авіарейс

Поділитися

Цими вихідними лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко відвідав Рівненщину. Борець з сепаратизмом відвідав молебень з нагоди 363-річчя битви під Берестечком. Тільки навідався Ляшко до рівнян не по-народному – чартерним літаком.

Грамотна піар-кампанія одного з лідерів президентських перегонів дала тріщину. Недільний візит Олега Ляшка на Рівненщину викликав хвилю обурення. А все тому, що “народний політик” насолоджується благами цивілізації не гірше за олігархів. Він літає чартерними авіарейсами, і в той же час коли просить українців  допомогти його батальйону “Україна”.

— Мегарадикал і «український націоналіст» Олег Ляшко відвідав Берестечко, де 363 роки тому українські козаки вступили в найбільший бій за часів Хмельниччини, – розповідає Андрій Крук. – Ледь не найбільший вояка всіх часів і народів розказував присутнім на вшанувальних заходах, що його предки буцімто були учасниками тої битви. Під час заходів він розповідав про українських військових, які зараз на передовій. Так само з трибуни Верховної Ради він ледь не щодня розказує про те, що військовим не вистачає забезпечення, що депутати мають віддавати свої гроші. Однак сам тим часом Ляшко разом із дружиною (?)прибув на Рівненщину… чартерним рейсом.   Ми ледь не щодня бачимо піар Ляшка ледь не з усіх куточків України – чартерні польоти улюблений вид транспорту. Аби він дійсно хотів допомогти Україні та українському війську, то чи не краще було б віддати кошти, затрачені на чартери, солдатам, а самому піаритися на чомусь іншому, наприклад – законотворчості? Адже кожен такий політ – це 10-15 найкрутіших бронежилетів або вдвічі більше кевларових шоломів, а, відповідно, і врятованих життів українських військових.

Тим часом польотами Ляшка здивований і його колега, народний депутат від “Свободи” Юрій Сиротюк:

– 18 тисяч доларів у день коштує лише переліт Ляшка. Хто ж цей щедрий спонсор…

Premier IA, яким Ляшко полюбляє користуватися, – реактивний бізнес-літак виробництва корпорації Hawker Beechcraft, створений із використанням найновіших сучасних технологій. Вартість польоту таким судном можна обчислити, залишивши заявку на сайті компанії:http://www.bac.aero/ru/aircraft/328.html

Помічник Ляшка та депутат Київради, рівнянин Андрій Лозовий на своїй сторінці у Facebook пояснив дії свого шефа:

– Бійці” дивана і клавіатури дорікають Ляшкові за чартер. Це правда – є літак у користуванні, наданий добрими людьми, прихильниками Радикальної партії. Кілька фактів:
– Цим літаком до Києва багаторазово доставляли поранених.
– Уявіть собі, який у Ляшка графік. Немає депутата, який працює більше… Літак у даному випадку – сувора необхідність, аби встигати більше.
– Цим літаком на місце бойових дій постачалась зброя, засоби захисту і т.д,
– Цим літаком Ляшко, я та інші люди доброї волі рушали на Схід і Південь воювати з окупантами.
– Цим літаком у Київ привозили затриманих терористів-сепаратистів.
– Ляшко жодного разу з 2006 року (відколи став народним депутатом) на відміну від інших не скористався своїм правом на переліт за рахунок держави.
А тепер три питання до тих, хто дорікає: Скільки своїх коштів ви витратили на війну? Скільки днів за останні місяці Ви провели на Сході і Півдні?  У скількох спецопераціях Ви брали участь? Ляшку є що відповісти на такі питання, а вам? Тилові криси не в праві дорікати бійцю.

vse.rv.ua

Тернопільщина туристична – очима журналістів

0

Автомайданівці затримали нетверезого депутата “свободівця”