Погляд на ганебну будову у Тернополі з правової позиції

Поділитися

Правовий погляд на будівництво багатоквартирного житлового будинку по вулиці Орлика у м. Тернополі на земельні ділянці релігійної громади. Адвокат Андрій Кукурудза спілкувався з мешканцем вулиці Орлика Едуардом Міляновським на актуальну тему, про яку “гуде” все місто. Ганебна ця ситуація в тому плані, що місцевий церковний клір прикрився кількома десятками мешканців, які нібито за будівництво, а сотні мешканців цього мікрорайону просто ігнорує. Найгірше в цій ситуації те, що новопризначені високопосадовці після Майдану виявились всеїдними і приймають благословіння від скомпрометованих церковників.

Для прикладу, згадати лише щорічні січневі визнання одіозного п’яничку-вбивцю Хоптяна людиною року. Дехто скаже, ну він же був першою особою виконавчої влади краю. Але хіба не було Семенюку та церковному кліру визнавати Хоптяна у році, який лише стартував?! Для чого такий ганебний аванс?!

Але ми відхилились від теми… Послухайте пана Едуарда і ви будете прикро вражені від ситуації, яку покривають усі, хто лишень може і має будь-які повноваження.

В Україні знімають фільм про повстанців Холодного Яру з вітчизняною моделлю Playboy

Депутат-бютівець купить землю громади Тернополя за безцінь?