Спічрайтерам і режисерам ганьба за інавгурацію Порошенка!

Поділитися

Колишній керівник Монастириської райдержадміністрації, а до того керівник театрального гуртка в селі Ковалівка цього ж району Павло Дронь розкритикував інавгурацію Петра Порошенка. І хоч чимало експертів вважають, що все вийшло найкраще, порівняно зі всіма попередніми, пан Павло поділився своїми критичними роздумами у Фейсбуці:

“Спічрайтерам і режисерам ганьба за інавгурацію:
1. Заставили Президента цілих 2 хв. чекати перед дверима до зали, поки Турчінов спромігся вимовити прізвища гостей.
2. Текст виступу складено зі стилістичними похибками.
3. Не можна в текст інавгураційної промови Президента вставляти якісь принизливі звернення до бандитів – “біса, стрєлка, абвера”.
4. Не можна, звертаючись до українського народу, окремо звертатись до 2 областей, як до недоумів на тєлячем язикє. Це принизливо як для Президента так і для українців сходу!
5. Необхідно було продумати про заповнення багатьох вільних місць в залі!
6. Прем”єр Канади сидить в 3 ряду, а син-школяр в 2-му.
7. Якщо не встигли ще поміняти путінсько-януковичівський військовий статут, то хоч би під час огляду військ генерали не звертались до Президента принизливо-абсурдно: “Товаришу Президент!” замість ввічливо-культурного: “Пане Президенте!”.
Словом, спічрайтери та режисери, які залишились від януковича, взаємодіяли з турчіновськими, але ні ті, ні другі не знають як має бути і тому, церемонія зіпсована!”,- написав пан Дронь.

Порошенку підмінили солдата та подарували першого онука

Неймовірна обіцянка Порошенка для української армії: коли її виконають?