У Тернополі відбулося Свято Морозива

Поділитися

15 червня у Тернополі відбулося Свято Морозива №1 від найбільшого виробника морозива в Україні – компанії «Рудь».

Останнім часом, через загальновідомі події в Україні, ми не так часто даємо волю позитиву та радості. Свято Морозива у Тернополі стало тим світлим промінчиком радості і надії, що не все так прикро у нашому домі.

Уся малеча файного міста, яка побувала з дорослими біля розважального центру

«Подоляни», насолодилася безліччю розваг, веселощів, атракціонів, подарунків і, звичайно, найрізноманітнішим морозивом «Рудь». Про те, що кожен наласувався смачним морозивом, і говорити не приходиться. Чимало батьків наголошували, що віддають перевагу саме цій торговій марці за високоякісну продукцію і тому завітали з дітьми на Свято Морозива, аби поєднати корисне з приємним.

Дітлашня задовго до «дня ікс» збирає обгортки від морозива «Рудь», аби на Святі обміняти їх на особливу «валюту» країни морозива — «рудики». За цю унікальну «валюту» можна взяти участь у всіх атракціонах, розвагах, а також отримати корисні сувеніри на згадку.

Для найменшеньких — на святі присутні казкові герої та аніматори, приємні ведучі, які провели цікаві конкурси, естафети та забави. Воно й не дивно, адже на Святі Морозива має бути завжди весело та незабутньо.

Якщо ж говорити мовою для дорослих, то головний девіз — «Рудь» дарує щастя» — не є випадковим на Святі Морозива. На цьому наголошує Президент компанії «Рудь» – ПАТ «Житомирський маслозавод» Петро Рудь.

* Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя,- каже Петро Володимирович. – Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні діти не повинні бути позбавлені дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг. Тому вже дев’ятий рік поспіль в рамках своїх соціальних ініціатив продовжуємо проводити Свята Морозива по всій Україні, незалежно — захід чи схід, південь чи північ…  Дякуємо за довіру всім вам, нашим споживачам, та обіцяємо й надалі тримати високу планку, радувати якісною та смачною продукцією і пропонувати цікаві проекти.

Камера відеоспостереження допомогла міліціонерам встановити особу зловмисника, який обікрав автомобіль

Декілька сторінок податкової накладної скріплюється однією печаткою