Анджеліна Джолі та Бред Пітт зіграють у стрічці про кохання

Поділитися

Одна з найвідоміших зіркових пар Бред Пітт і Анлджеліна Джолі готуються до зйомок нової стрічки, в якій вони разом зіграють головні ролі. Як повідомляє УНН із посиланням на іноземні ЗМІ, місцем зйомок було вирішено обрати Мальту.

Картина являє собою історію кохання, а сценарій до неї написала сама Джолі.

Підбираючи місце для зйомок, місяць тому Анджеліна Джолі і Бред Пітт побували на Мальті, де в 2011 році Пітт знімався в бойовику “Війна світів Z”. І, як стало відомо порталу Us Weekly, актори вирішили реалізувати свій проект саме в цій країні. Зйомки стрічки пройдуть у бухті Мджарр-іш-Шині в Гозо. Всі численне сімейство Джолі-Пітт приїде на Мальту в кінці серпня і залишатиметься там протягом двох місяців.

“Я щасливий, що голлівудські продюсери знову обрали Мальту. Ми будемо раді прийняти у себе сім’ю містера Пітта і міс Джолі вдруге за останні кілька років. Я впевнений, що завдяки цьому фільму на світовій карті з’явиться наш прекрасний острів Гозо”, – заявив прем’єр-міністра Мальти Джозеф Мускату.

Раніше Анджеліна Джолі на шоу Extra TV трохи розповіла про новий проект: “Зараз я не можу сказати вам, про що буде наша стрічка. Але розкрию секрет, ми знімемося разом. Це буде не бойовик. У якомусь сенсі це великий експеримент для нас з чоловіком. Багато зараз говорять, що Бред з головою пішов у режисуру. Але це не так! Ще рано думати про це. Скоро глядач зможе побачити його в новому амплуа”.

0

Фотожаби заполонили інтернет після матчу Бразилії з Німеччиною

Позиція Правого Сектору Тернопільщини щодо будівельної вакханалії в історичній частині та паркових зонах міста Тернополя