Чоловік до смерті забив жінку, змушуючи її замовкнути

Поділитися

До Великоолександрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера про те, що на світанку до лікарні доставлено тіло 34-річної жінки. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, у потерпілої була закрита черепно-мозкова травма, множинні переломи кісток склепіння черепа, переломи ребер, внутрішня кровотеча, повідомили УНН у СЗГ УМВС Херсонської області.

За місцем проживання загиблої виїхала слідчо-оперативна група. В будинку знаходився 39-річний нетверезий співмешканець жінки. Під час огляду кімнат працівники міліції виявили велику кількість пляшок з-під спиртного. Чоловік пояснив, що не хотів смерті співмешканки, а намагався лише її заспокоїти. З його слів, під час спільного вживання алкогольних напоїв жінка нібито стала забагато розмовляти, чим сильно роздратувала його. Щоб примусити її замовчати, він сильно побив співмешканку. Коли побачив, що у неї відсутні ознаки життя, то на руках відніс жінку до лікарні, де констатували її смерть.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство”. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Тернополянка поцупила 30 тисяч гривень у прийомних батьків

Притча об исполнении желаний