Тернополянка поцупила 30 тисяч гривень у прийомних батьків

Поділитися

Хоч як не важко було 81-річному тернополянину змиритися із втратою захмарної, як для пенсіонера суми – 30 тисяч гривень, дізнатися правду про особу злодія було для нього ще більшим шоком. Бо ж, як з’ясували місцеві правоохоронці, потерпів він від прийомної доньки.

 37-річна жінка донедавна відбувала покарання у місцях позбавлення волі. Після звільнення оселилася у  стареньких названих батьків, бо власного житла не надбала. Але квартирувала не довго. Одного дня вона просто не повернулася додому.

Через декілька дні після зникнення доньки, пенсіонер виявив, що з зачиненого сейфу зникло  тридцять тисяч гривень. Але обидві події літній чоловік жодним чином не пов’язав. Хіба ж могла людина, яка виховувала чужу дитину як рідну, повірити, що на його заощадження спокусилася саме донька. Однак міліціонери довели причетність родички до крадіжки.

Коли ж правоохоронці розшукали біглянку, вона не стала заперечувати свою причетність до крадіжки. Зізналася, що побачила, де батько ховає ключ від сейфу і, щойно випала зручна нагода, скористалася ним. Батьківський статок вона розтратила за декілька днів.

Зараз злодійка каже, що шкодує про скоєне і обіцяє згодом повернути все до копійки.

Щодо неї міліціонери розпочали кримінальне провадження кваліфіковане за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Триває досудове розслідування.

 СЗГ УМВС України в Тернопільській області

У Кременці затримали п’яного таксиста

Чоловік до смерті забив жінку, змушуючи її замовкнути