Голландію і Аргентину у півфіналі розсудить турок Чакир

Поділитися

Другий півфінальний матч чемпіонату світу з футболу між збірними Голландії і Аргентини обслуговуватиме 37-річний арбітр з Туреччини Жюнейт Чакир, передає УНН з посиланням на офіційний сайт ФІФА.

Допомагатимуть йому асистенти-співвітчизники Бахаттін Дюран і Тарік Онгюн, в ролі четвертого арбітра виступить швед Йонас Ерікссон.
Відзначимо, що Чакир є другим представником Туреччини в суддівському корпусі за весь час проведення чемпіонатів світу. До нього на турнірі 1974 року в Німеччині працював його співвітчизник Доган Бабаджан.
Два роки тому цей турецький рефері, який почав свою міжнародну кар’єру в 2006 році, обслуговував у Донецьку поєдинок ½ фіналу Євро-2012 між збірними Португалії та Іспанії, яку іспанці виграли в серії пенальті після нульової нічиєї в ігровий час.
По ходу ЧС-2014 Д. Чакир працював на двох матчах, які закінчилися внічию: Бразилія – Мексика – 0:0, Росія – Алжир – 1:1.
Зустріч голландських і аргентинських футболістів відбудеться у середу, 9 липня, о 23-й годині.
Нагадаємо, першу півфінальну зустріч бразильського мундіалю між збірними Бразилії та Німеччини, яка розпочнеться сьогодні о 23:00, судитиме мексиканська бригада арбітрів на чолі з Марко Родрігезом.

У Збаражі будуть “дерти сім шкур” за землю!

Міністри, призначені за квотою Майдану – кістка в горлі новій владі