Міліціонер, що збив на смерть жінку, був напідпитку

Поділитися

Начальник відділу організації дорожнього руху та нагляду за станом доріг управління ДАІ в Київській області, який скоїв смертельне ДТП, знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Про це свідчать результати аналізів його крові, повідомили УНН у прес-службі прокуратури Київської області.

Cудом обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Прокуратура області буде оскаржувати вказане рішення суду в апеляційній інстанції та наполягати на взятті під варту міліціонера.

На даний час правоохоронцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Також, прокуратура області в ході досудового розслідування призначила автотехнічну та трасологічну експертизи, результати яких дадуть змогу встановити дійсні причини та умови ДТП.

Нагадаємо, аварія сталася 20 липня на 30 км автодороги “Київ-Обухів”, поблизу селища Козин. Міліціонер, рухаючись на службовому автомобілі “Volkswagen Passat” в напрямку Києва на нерегульованому пішохідному переході, наїхав на пішохода.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 55-річна жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, перелому лівої гомілки, внаслідок чого померла в Обухівській районній лікарні.

Україна заборонила експорт свинини з Росії

СБУ в Тернополі впіймало сепаратистів