Міліція викрила місце розпусти

Поділитися

Так званий бордель функціонував в стриптиз-клубі на Хрещатику. Там в окремо виділених кімнатах танцюристки надавали клієнтам послуги сексуального характеру за грошову винагороду в розмірі 2 тисячі гривень, повідомили УНН у ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України в місті Києві здійснили виїзд до одного з розважальних закладів з метою його перевірки на предмет створення та утримання місця розпусти.

В ході відпрацювання клубу правоохоронці встановили, що стриптизерки за попередньою згодою адміністрації забезпечували відвідувачам сексуальний релакс. Під час перевірки борделю міліціонери склали адміністративні протоколи стосовно двох повій, 25-ти і 36-ти років. На момент візиту правоохоронців вони саме знаходилися в окремих апартаментах закладу, де зазвичай інтимно задовольняли відпочиваючих.

“Під час огляду місця події було виявлено та вилучено речові докази, які підтверджують вчинення кримінального правопорушення адміністрацією стриптиз-клубу, в тому числі грошові кошти в розмірі 200 доларів США та понад 2-х тисяч гривень”,- зазначив начальник УБЗПТЛ ГУМВС України в місті Києві Ярослав Жук.

За даним фактом слідчим відділом Печерського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (звідництво). Разом з цим працівниками столичного УБЗПТЛ встановлено, що адміністрація закладу регулярно займалася підбором танцівниць для надання послуг сексуального характеру клієнтам клубу.
Наразі проводиться збір доказової бази з метою притягнення до кримінальної відповідальності всіх осіб, причетних до створення та утримання місця розпусти та повідомлення їм про підозру.

До 5 серпня в Україні буде надзвичайно спекотно

ЛУКОЙЛ продає свої АЗС в Україні австрійській компанії