На бік України перейшов лейтенант ФСБ

Поділитися

Офіцер ФСБ Росії перейшов на бік української армії і звинувачує російського президента Володимира Путіна у розпалюванні війни, повідомляє УНН з посиланням на “5 канал”.

За повідомленням, до України чоловік приїхав з Владивостока. Свій вчинок пояснив тим, що більше не може слухати брехню, яку транслюють російські телеканали. А також заявив, що його позицію підтримують багато колег з ФСБ.

Перед тим, як наважитися на такий ризикований крок, російський силовик заявив, що надійно заховав свою сім’ю і переконаний, що тепер їй нічого не загрожує. Обличчя своє офіцер ФСБ не ховає і щиро вірить в перемогу України.

Напередодні ж у Луганській області військовослужбовцями 51-ї окремої механізованої бригади зі складу сил АТО був узятий в полон перший російський військовослужбовець – солдат строкової служби ЗС РФ в російському однострої без відзнак (так званий “зелений чоловічок”).

Нагадаємо, серед офіцерів ФСБ поширюється незадоволення діями В.Путіна щодо розпалювання війни в України. Про це на брифінгу повідомив Керівник управління інформаційної безпеки Національної гвардії України Юрій Стець з посиланням на відеозвернення офіцера ФСБ РФ Іллі Богданова, записане нацгвардійцями.

“Офіцери ФСБ починають розуміти, що саме відбувається на території України і готові йти добровольцями служити до української армії та захищати Україну від терористів. Саме це сказав один із офіцерів Прикордонної служби ФСБ РФ Ілля Богданов, котрий пішов служити до Нацгвардії добровольцем. Є ще певна кількість офіцерів, котрі поки що не можуть показати своїх обличь, оскільки бояться за своїх рідних. Перед тим, як піти добровольцем до українського війська цей офіцер потурбувався про свою сім’ю та вивіз рідних у безпечне місце. Цю людину перевірено і він є справді кадровим співробітником ФСБ РФ. Наскільки щирі його наміри – покажуть лише його дії”, – сказав Ю.Стець.

На хабарі упіймали двох податківців

Український автобус у Німеччині зіткнувся з польським, є загиблі