Український автобус у Німеччині зіткнувся з польським, є загиблі

Поділитися

Сьогодні вночі на автостраді “А4” під Дрезденом в Німеччині два пасажирських автобуси потрапили в аварію, внаслідок якої є загиблі, повідомляє УНН з посиланням на інформацію польської компанії “Sindbad”, якій належить одна з машин.

“Це був двоповерховий автобус Setra 431DT, останні технічні дослідження були зроблені 8 липня. і дійсні до січня 2015 року. Автобус перевозив екіпаж досвідчених водіїв… Згідно списку пасажирів на борту автобуса були 65 пасажирів і 3 члени екіпажу…. Автобус здійснював регулярне перевезення з Польщі до Німеччини”, – йдеться у повідомлені.

При цьому, за неофіційною інформацією, кількість загиблих під час події наголошується від двох до дев’яти осіб. Інформація про двох загиблих наводиться ЗМІ з посиланням на польське посольство в Берліні. Сама транспортна польська компанія наголосила, що наразі не має інформації про кількість постраждалих.

При цьому, за повідомленнями низки іноземних ЗМІ, які посилаються на інформацію телеканалу “MDR”, кількість загиблих складає до 9 осіб, а постраждалих – до 40.

Крім того, за повідомленнями, другим автобусом є транспортний засіб з українськими номерами держреєстрації.

На бік України перейшов лейтенант ФСБ

Офіцери ФСБ, невдоволені В.Путіним, йдуть добровольцями до Нацгвардії захищати Україну