Pink Floyd випустять перший альбом за 20 років

Поділитися

Перший за 20 років новий альбом відомої британської групи Pink Floyd, що отримав назву The Endless River, надійде в продаж у жовтні 2014 року. Про це повідомляють іноземні ЗМІ із посиланням на портал Digital Spy, передає УНН.

Дружина лідера Pink Floyd Девіда Гілмора Поллі Самсон написала в своєму блозі, що пісні для нового диску були підготовлені ще в 1994 році, під час роботи над альбомом The Division Bell. Музика для The Endless River була написана Гилмором, Ніком Мейсоном і Річардом Райтом. Що стосується вокальної партії, то вона, за словами Самсон, писалася протягом останнього року.

Інформацію новий альбом Pink Floyd, що готується до випуску, підтвердила і співачка Дурга Макбрум-Хадсон, яка виступала з колективом у 1980-х роках. “Скоро виходить новий альбом Pink Floyd, і я буду на ньому”, — написала вона на своїй сторінці в соціальній мережі.

Офіційний представник групи, в свою чергу, повідомив британській газеті The Sun, що диск дійсно надійде в продаж у поточному році, додавши, що гастрольний тур на підтримку альбому поки не планується.

Група Pink Floyd, знаменита в числі іншого інноваційним оформленням своїх платівок і грандіозними шоу, утворилася в 1965 році. За час свого існування колектив записав 14 студійних альбомів, які були продані тиражем більше 200 млн копій по всьому світу.

Останнім на даний момент студійним альбомом Pink Floyd є The Division Bell, випущений 20 років тому. Після його виходу група виступала в класичному складі лише один раз — у 2005 році. Тоді Нік Мейсон, Роджер Уотерс, Річард Райт і Девід Гілмор виступили на благодійному концерті Live8, а в 2011 році Мейсон і Гілмор приєднайся до Уотерсу на сцені лондонської арени O2 під час концертного виконання легендарної рок-опери The Wall. З тих пір група офіційно не виступала і не записувала ніяких студійних матеріалів. У листопаді 2013 Уотерс повідомив, що працює над новим альбомом, а у вересні Мейсон в інтерв’ю журналу NME натякнув на можливе возз’єднання. Тоді він заявив, що готовий до роботи, після чого в січні 2014 повторив, що група, швидше за все, відіграє знову, якщо з’явиться привід для благодійної діяльності.-

Вболівальник вимагає 10 млн дол. США від телеканалу за показ його сплячим на трибуні

0

Фотожаби заполонили інтернет після матчу Бразилії з Німеччиною