Вболівальник вимагає 10 млн дол. США від телеканалу за показ його сплячим на трибуні

Поділитися

Американський вболівальник, котрого показали сплячим на бейсбольному матчі і який отримав кілька невтішних епітетів від телекоментатора під час прямої трансляції, вимагає від американського телеканалу ESPN 10 мільйонів доларів за завдання моральної шкоди, передає УНН з посиланням на Р-Спорт.

Ендрю Ректор заснув на трибуні стадіону під час гри головної американської ліги бейсболу (MLB) 13 квітня між “Нью-Йорк Янкіз” і “Бостон Ред Сокс”. Коментатори Ден Шульман і Джон Крук не залишили епізод без уваги, заявивши, що він “не гідний” бути вболівальником “Янкіз” і “є жирною коровою, що займає два сидіння, і символом провалу”.

Тепер Е. Ректор, який займається продажем потриманих автомобілів, стверджує, що в результаті інциденту він понесе втрату майбутніх доходів і працездатності, а крім того, завдано шкоди його репутації.

Позов до суду по даній справі був поданий 3 липня. В якості відповідача позивач також назвав бейсбольну лігу MLB. Телеканал ESPN і клуб “Янкіз” поки ніяк не коментують ситуацію.

Кличко підтвердив, що скоро стане батьком

Pink Floyd випустять перший альбом за 20 років