Претендент на крісло керівника чортківської міліції обманом заволодів житлом?

Поділитися

До редакції тернопільської інтернет-газети “ПРО ВСЕ” зателефонувала мешканка Чорткова Любов Євстахіївна Малюга. Жінка розповіла про несправедливість у своєму житті. У 2005-2006 роках вона хотіла продати свою хату за 4 тисячі 800 доларів на вулиці Степана Бандери,29. Погодився за таку ціну її придбати тоді ще просто міліціонер Андрій Свинарчук. Правоохоронець вніс аванс – 1900 доларів. А далі почалася “резина”: спочатку чоловік обіцяв розрахуватися згодом, потім ще годував обіцянками. Врешті, якось заявив, що та хата не вартувала таких грошей. Бідна жінка зверталась до різноманітних правоохоронних структур, але нічого не допомогло.

Нещодавно пані Любов дізналась, що міліціонер, який придбав її хату і не розрахувався, претендує на посаду начальника чортківської міліції. Можливо, громадськість вплине на міліціонера і змусить віддати заборговані кошти.

На жаль, інтернет-газеті “ПРО ВСЕ” не вдалось отримати коментар з приводу цієї ситуації у пана Андрія Свинарчука. Проте, він зможе це зробити як усно, так і письмово, звернувшись до веб-порталу.

Росіянин за походженням, але українець за покликом серця, який захищав тернополян та всю Україну, загинув у зоні АТО

Зимою в Україні буде пік безробіття