Про державну зраду

Поділитися

Коротка передісторія: у спецбатальйоні «Тернопіль» служать добровольці. Тобто ті люди, які добровільно зголосились їхати на Схід для участі в АТО. Багато з них – колишні Майданівці.
З моменту створення батальйону, систематично проводяться заходи , які можна назвати одним словом: саботаж. Ці заходи унеможливлюють проведення якісної бойової підготовки підрозділу.
Паном Кушликом Р.О.(керівник Західного територіального квартирно -експлуатаційного управління) надано відмову на розміщення (на час проведення АТО) особового складу батальйону в казармах військової частини м.Тернополя(вул.Дубовецька).
За нашими даними казарма на 400 чоловік, кімната для зберігання зброї, майданчики для фізичної та бойової підготовки в наявності, І ПУСТУЮТЬ!!!!
Наслідки відмови:
Батальйон розміщено на мікрорайоні «Дружба», в напівпідвальному приміщенні, з грибком на стінах.
Бронежилети , амуніція – в «Старому парку».
Зброя в «оружейках» в центрі міста.
В випадку «тривоги» хлопцям потрібно спочатку добиратись в Старий парк, потім в «оружейку»,… . А вже після цього вступати в бій по ліквідації терористів.
Окремо потрібно не забувати про те, що держава вимушена буде для створення елементарних умов для спец. батальйону «Тернопіль» (фактично побудова нового віськового містечка) виділяти кошти . Незабаром зима. Люди мають десь перебувати. Тобто гроші, які можна було б потратити на придбання спорядження та військову підготовку, підуть в цеглу і пісок.
Підтвердженням наших припущень є лист офіцера ЗСУ , який я додаю. Та копія відповіді пана Кушлика Р.О. з вказівкою не розглядати питання тимчасового розміщення батальйону в військовому містечку по вул. Дубовецька.
Просте питання , яке я собі задав: а чому не можна розмістити? І відповіді не знайшов…

Голова ТОГО «Тернопільскі підсумки»
 Тарас Білан

У Хмельницьку свободівці і ударівці ніяк не можуть поділити владу

0

Активісти знову не спали через Тернопільську міську раду