Прокуратура міста Тернополя почав війну з будівельною мафією

Поділитися

Прокуратура міста Тернополя вступила в розгляд цивільної справи в інтересах пенсіонерів та інших соціально незахищених громадян.
Предметом позову є зобов’язання суб’єктів господарювання здійснити заходи для укріплення та приведення житлового будинку по вул.Б.Хмельницького, 17 у м.Тернополі до належного стану, в тому числі, відновити несучу стіну, а також сплатити майнову шкоду, завдану будівельними роботами з реконструкції нежитлового приміщення.

Зазначимо, що питання усунення перешкод у користуванні житловим приміщенням, прибудинковою територією та відшкодування шкоди спричиненої реконструкцією нежитлових приміщень під заклад громадського харчування (на даний час – кафе «Цибулька») і добудови до них неодноразово піднімалося депутатами різних рівнів, громадськістю та засобами масової інформації.

На даний час судом призначено проведення судово-будівельної технічної експертизи, проведення якої доручено експертам Тернопільського відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, повідомляє прес-служба прокуратури міста Тернополя

У Підгородньому 12-річна дівчинка потрапила під колеса “Сітроен берлінго”

Підтримаймо залізничників Тернопільщини – у них відбирають лікарню!