Сьогодні бютівці Тернопільщини гуляють

Поділитися

Сьогодні, у День жалоби, на Тернопільщині відбувається весілля, але не просте, а політичне. Віддається не якась політична курва, а два блазні-нардепи святкують 15-річчя партії “Батьківщина”, завдяки якій жирують понад  десятиліття.

У забаві беруть участь дві сотні партійців з Тернопільської та Івано-Франківської областей. Щоб подалі від людських очей, партійці залізли у печери, а не прості, а Марени. Це такий поважний заклад харчування біля Підгаєць.

Нардепи Деревляний і Штопко, над недолугістю яких піджартовують навіть однопартійці у Верховній Раді, вирішили побенкетувати, щоб задобрити своїх підлабузників. Чому? Та тому, що не мають вже більше на кого опертися.

Усі присутні, окрім оковитої та ковбаси, отримали  грамоти і годинники.

Правда, деякі партійці поставили Деревляного і Шлемка у дурне становище запитанням чи не краще кошти з бенкету використати на АТО. Нардепи почервоніли, але нічого не відповіли. Не промовили й слова, бо не мали чим крити. Деревляний досі не зумів не те що з власної кишені купити бронижелет хоч одному військовому, але й організувати збір коштів, щоб закупити необхідне нашим хлопцям на Сході.

Табак для кальяна: все що потрібно знати.

Які переваги мають риштування (будівельні ліси).

Ціни на газ у Великобританії впали найбільше за 4 роки

Судитимуть міліціонера за одержання хабара у 500 дол. США