Тернопільська міліція розповіла свою версію вбивства у Стриївці

Поділитися

Сьогодні Олександр Богомол, який працює місяць часу на посаді першого заступника начальника УМВС України в Тернопільській області, розповів журналістам офіційну версію правоохоронців щодо того, як відбулося смертельне ДТП біля села Стриївка Збаразького району. За словами міліціонера, збаразький дільничний їхав після роботи на своїй іномарці. Машину розігнав до 100 кілометрів на годину. На асфальті він нібито побачив тіло п’яного хлопця. Спробував пригальмувати. Гальмівний шлях становив 40 метрів. Ще 20 метрів іномарка волокла тіло. Від отриманих травм хлопчина помер. Міліціонер втік з місця події, згодом пробував занести 3 тисячі гривень, але родина їх не прийняла. Після аварії хлопчина ще встиг розповісти свідкам, що трапилось.

Відомо, що 19 річний Микола Брегін виховувався матір’ю, яка зараз лежить у реанімації в онкології. Батька у загиблого не було. Вихованням дитини займалась бабуся.

На сьогоднішній день триває слідство. Проводить його прокуратура. Міліціонера вже вигнали з роботи. Це якщо розповідати коротко. Детальніше – на відео. Також там можна почути про нові обставини в “борщівській справі”, де троє міліціонерів звинувачені у зґвалтуванні 15-річної школярки.

Також міліціонери розповіли про справу “12 сотні” та специфічних громадських активістів, які почали активну громадську роботу після Майдану.

Сьогодні мешканці села Стриївка будуть пікетувати обласну міліцію.

Міліціонер збив 19-річного хлопця і залишив помирати

***

За фактом смертельної ДТП в Стриївці розпочато кримінальне провадження

Мешканці села Стриївка сьогодні пікетують міліцію

Аргентини перемогла команду Нідерландів