Тризубівці провели вишкіл для членів організації та активістів “Правого Сектору”

Поділитися

У с. Антонівці Шумського району знаходиться меморіальний комплекс- музей «Табір УПА». У 1944 році неподалік від села проходив бій під Гурбами між загонами УПА та військами НКВД.
На цій святій землі з 4 по 6 липня 2014 р.Б. провели вишкільні заходи з членами «Тризубу» імені С.Бандери та активістами «Правого Сектору». Молоді націоналісти виконували всі поставлені нелегкі завдання. Побратими допомагали один одному як морально так і фізично. Ми знаємо для чого ми стали в стрій, знаємо на що прирекли себе і будемо завжди вдячні Богу за надану нам можливість продовжити святу справу своїх попередників. Така форма боротьби відповідає і нашим переконаннями і нашим можливостями.
Зараз в Україні спостерігається тривожне явище: війна, руїни, реваншистські намагання 5-ї колони та, деформована національна свідомість значної частини українців. Тож для цього щоб цей процес припинити та продовжити революційну боротьбу, ми проводимо наші вишколи. Завдяки нашим керівникам активісти піднеслись бойовим духом та отримали знання та навики, котрі поведуть їх до нових звершень.
Закликаємо всіх долучитися до справи яку розпочали наші попередники і закінчити її перемогою над зовнішньою і внутрішньою загрозами!
Наша сила в нас самих!
Лише боротьба приведе нас до перемоги!
Інформ-відділ “Правого Сектору” Тернопільщини

На Тернопільщині прокуратура вимагає сплатити державному банку заборгованість у сумі майже 45 млн. грн.

Міліціонер збив 19-річного хлопця і залишив помирати