У Чорткові попросили Порошенка діяти

Поділитися

17 липня на сесій Чортківської районної ради депутатами було прийнято (як на диво без обговорень і заперечень) моє звернення.

До сесії Чортківської районної ради
Для забезпечення захисту нашого Народу, Незалежності нашої Держави, здобутків людства в розвитку демократії, моралі, людських цінностей, гуманізму, ми просимо Президента України, органи державної влади та органи представництва громад сприяти або виконати наступні дії:
1.Негайно повернути у державну власність всі об’єкти і галузі, що становлять національну безпеку Держави: галузі зв’язку та енергетики, нафто-переробну та об’єкти, пов’язані із оборонною діяльністю. Не допустити участі іноземного капіталу у діяльності цих об’єктів.
2.Провести негайний арешт фінансових ресурсів, активів, майна представників бізнесу та влади, які причетні до підтримки і фінансуванні тероризму, антиукраїнської діяльності. Їх майно націоналізувати а кошти направити на відбудову східного регіону країни та української армії.
3.Негайно усунути з посад всіх чиновників, які причетні до розкрадання, дерибану державного і військового майна, причетні до розвалу військово-промислового комплексу,оборонних об’єктів та притягнути їх до відповідальності із відшкодуванням шкоди державі.
4. негайно звільнити з посад та притягнути до відповідальності осіб, які своєю злочинною діяльністю чи бездіяльністю призвели до:
– втечі Януковича і його злочинної банди;
– беззбройної здачі Криму;
– чинять перешкоди, гальмують виготовлення, закупівлю і забезпечення військових засобами захисту, озброєнням, та іншим необхідним забезпеченням;
– розкрадання державних коштів та коштів зібраних українським народом на потреби військовим та ЗСУ,
5.Негайно провести переатестацію вищого офіцерського складу (особливо генералів) в зоні бойових дій на Сході України.
6.Звернутися до міжнародної спільноти, правових, урядових, військових міжнародних організацій і блоків, лідерів провідних країн світу з проханням:
– негайно ввести війська НАТО та миротворчі війська ООН (без участі Росії) Схід України;
– негайно надати для потреб Збройних Сил Україні необхідне озброєння, технічне забезпечення та доступ до космічної розвідки;
– негайно запровадити економічні та політичні санкції до уряду, посадових осіб та економіки Росії як державного органу, що утримує, фінансує терористів і їх злочинну діяльність.
7. заборонити на території України діяльність всіх церков московського патріархату які є джерелом сепаратизму, шовинізму, українофобста та тероризму. Притягнути до кримінальної відповідальності всіх причетних до сепаратизму та підтримки тероризму, до українофобської, шовіністичної діяльності попів московського патріархату. Всі українські храми та лаври України вивести з під впорядкування московському патріархату, а їх підпорядкувати Українській помісній церкві. Ці храми, православні святині є надбанням українського народу, збудовані руками наших предків, стоять на нашій землі а тому вони повинні бути духовними центрами відродження України, становлення моральності, духовності. І ми не маємо права дозволити сплюндрувати, спаплюжити наші святині, душі анцихристами, сатанинськими вишкребками Путіна-Гундєєва. Слава Україні!
Представник Чортківської ГО «Громадський майдан» Олег Барна. 0673513133

У Тернопільській області, біля Борщова, добрі люди погодилися надати три сільських хати для проживання біженців

Чи буде покараний Путін за Небесну трьохсотню?