У комуністичній партії України новий сексуальний скандал

Поділитися

Про нетрадиційну орієнтацію народного депутата Голуба знають всі, за Симоненка це теж водилося. Тільки Петя і з дівчатками, і з хлопчиками міг бути. Але страшного тут нічого немає – друзі Ляшко і не більше

Колишній нардеп-комуніст заявив, що вихід парламентаріїв із фракції КПУ свідчить про її швидкий розвал, а причиною тому, на його думку, є пристрасть Петра Симоненка до грошей: навіть Віктор Янукович скаржився на непомірні апетити лідера КПУ, мовляв, дав йому вже $ 10 млн за голосування, а він вимагає ще.
Колишній народний депутат, один з багаторічних керівників Компартії України, виключений з неї в 2010 році, а тепер перший секретар кримського регіонального відділення партії “Комуністи Росії” Леонід Грач вважає, що вихід нардепів із фракції комуністів є свідченням того, що КПУ “розкладається” і “відмирає”. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі виданню “ГОРДОН”.

“Якщо говорити про цю компашку (днями з фракції КПУ вийшли п’ять депутатів – Володимир Кудря, Олександр Зубчевський, Олександр Голуб, Олександр Присяжнюк та Василь Самойленко; до цього фракцію покинули Оксана та Ігор Калетник, а також Руслан Скарбовійчук. -” ГОРДОН “), то Голуб же був у Симоненка ідеологом! Нехай тепер згадує, як славив Петра. А тепер вони зрозуміли, що Петро – все, здувся “, – сказав Грач.

На його думку, лідер КПУ Петро Симоненко ніколи не був політиком, оскільки в ньому немає послідовності і бійцівських якостей.
“Він демагог або, як в партії і народі його називали,” Губошлеп “. У ньому ніколи не було нічого бійцівського, не було послідовності. Так, нувориш, який себе оточував нуворишами. Таких, як я, постраждалих від його дій, в Компартії сотні, якщо не тисячі. Він угробив, продав і партію, і авторитет, і довіра виборців “, – вважає Грач.

Він ще раз підкреслив: виходом депутатів з фракції не здивований, оскільки всі до цього давно йшло.

“Для мене нічого нового в сьогоднішньому виході цих п’яти осіб з фракції Компартії немає. Абсолютно нічого нового. Це розкладання, відмирання організму. І всі ці шавки-п’явки, які повиходили з фракції, – сволота. По-іншому я їх не назву. Сволота не по відношенню до Симоненка, а по відношенню до ідеї, до того, що вони експлуатують ідею, продають її і обманюють виборця “, – сказав політик.

Говорячи про Олександра Голуба, який аргументував свій вихід шокуючою інформацією про Симоненка, яку він дізнався, Грач припустив, що вона пов’язана з сексуальною орієнтацією лідера КПУ.
“Якщо говорити про Голуба, то про те, що він нетрадиційної орієнтації, знали всі. А Петя з ним дружив, і за Петей це теж водилося. Тільки Петя і з дівчатками, і з хлопчиками міг бути. Що-що, а цю інтимно -розпусну частина Голуб добре знає, тому він і не озвучує цю страшну інформацію, яку він отримав. Але страшного тут нічого немає – друзі Ляшко і не більше “, – сказав Грач.

На його думку, Голуб, як і Симоненко, є “занепалим людиною”. “Десятиліттями Голуб, як валет (нічого не стоячи як журналіст і як занепала людина!), Депутатствував на Петькін грошах”, – підкреслив він.

Політик також сказав, що для Симоненка головним у житті завжди були гроші, про ідеологію він не думав, саме тому Компартія і розвалюється.

“Жах Симоненко в тому, що він ласий людина, і не тільки на жінок … Кинути дружину, яка пройшла з ним найскладніші роки життя! Ну да ладно … А ось те, що він ласий на гроші! Ідеологія комунізму і соціалізму йому до одного місця, для нього було головне – барижнічать, про що Грач тисячі разів протягом багатьох років говорив і попереджав, що це все закінчиться бідою для Компартії. і ось сьогодні повиходили депутати з фракції, а до цього – братик і сестричка Калетник. вони під Порошенко вже, їм дуже хочеться, якщо будуть дострокові вибори парламенту, зайняти нішу Компартії і ще раз надути народ. Тому вони сьогодні і виступили проти дійсно негідника і негідника Симоненко – добрих слів він не заслуговує, залізли до нього в ліжко, кишені і гаражі. Але найголовніше – коли я йому опонував (я ж людина відкрита, принципово називав речі своїми іменами), ці ж іроди його підтримували, виступали проти мене, а насправді всі вони виявилися пияцтва, продажними елементами, в тому числі і блакитними . У цьому сенсі треба ще раз згадати Голуба “, – сказав Грач.
Він зазначив, що Симоненко, щоб заручитися підтримкою Компартії в парламенті, давали гроші всі політики – і Юлія Тимошенко, і Віктор Янукович.

“Пару років тому мені особисто сам Янукович в бесіді сказав:” Що ж це за Симоненка такий? Що у нього за апетити?! Я вже дав команду, щоб йому більше $ 10 млн віддали, а він за кожне голосування вимагає окрему оплату, уворачивается “. Але якщо ти вже взяв, так відпрацюй! Але він навіть на це не здатний”, – підкреслив Грач.

На його думку, Симоненко на старості років доведеться виїхати з України, оскільки тут йому життя не дадуть.

“Зауважте цікаву річ: ніхто за Симоненко не заступиться і доброго слова за нього не скаже. Це ж на 62-х роках свого життя поставити хрест, нічого порядного після себе не залишити! Нещодавно він відпочивав в Іспанії, гуляв з дружиною своєю і діточками. .. Може бути, у нього там є ранчо? Так треба швидше збігати туди і доживати на чужині, тут йому життя вже не буде “, – резюмував він.

Дальній пляж у Тернополі для нудистів?

“Кишенькові злодії” виходять на полювання