У мера Тернополя Сергія Надала виявилась вілла в Іспанії та квартира в Дрездені

Поділитися

На моїй пам’яті, за останні роки, не було і тижня, щоб хтось не написав , що і де міський голова з командою вкрали , за останніх 7 днів.

Відверта вказівка правоохоронцям ,від Регіоналів : «Свабоду не рухати !» призвела до того, що з обдертих яничарів у вишиванках, під прапорами Свободи, хлопці перетворились в поважних представників криміналітету та бізнесу.

Просте математичне завдання: співставте зарплату мера та вартість відпочинку в Дубаях з текілою в стакані, та дівчиною на дивані? Як кажуть податківці: дебет з кредетом буде « рвати»…А в паспорті Сергія Віталійовича таких відміток – багато.

Окремо Сергій Віталійович «приторговує» вивезенням за кордон старовинних речей та антикваріату. Не вірете? Один лише приклад : на Львівській митниці мера затримують з старовинною картиною , яку останній вивозив контрабандою. Однак його відпускають, а чесного працівника митниці – чуть не звільняють.

Вважаю , що і на це можна було б закрити очі. Якби… Якби міський голова не порушив Кодекс Українського Злодія – Націоналіста:

«Український злодій-націоналіст, обкрадаючи свій народ зобов’язується гроші вкладати в економіку своєї держави…».

Сергій Віталійович , очевидно, забув про цю норму.

Забув , і придбав для себе :

* віллу в Іспанії (ще раніше);

* та нещодавно квартиру в м. Дрезден …

Шановні правоохоронці! Якщо про це знаю я, голова громадської організації, то чому Ви про це не знаєте, і не реагуєте?

Чому дозволяєте розкрадати йому місто, та виводити кошти за межі держави Україна?

Не має слів. Повторюсь ще раз: Український злодій-націоналіст – гроші в економіку своєї держави вкладає. А Сергій Віталійович очевидно забув про землю , що його народила, виплакала, зростила, і на захист рідного народу до влади поставила…

Забув …

Сором Яничаре, Сором…

 

Голова ТОГО «Тернопільскі підсумки» Тарас Білан

Историческая заметка про название Азовского моря

У Тернополі канадієць знову вчитиме дітей англійської мови