Аваков фінансує терористів?

Поділитися

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков фінансує терористів. Таку заяву на своїй сторінці у Фейсбук зробив лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко.

“Аваков виправдовується, що закупили російські Камази, бо треба було швидко оснастити Нацгвардію, а вітчизняної техніки на складах не було. Виправдання не приймається. Якщо справді проблеми з відсутністю нашої техніки – могли б купити німецьку, чеську, шведську чи американську.

А купувати російське – це фінансувати ворога, який убиває українців!”, – написав політик.

О.Ляшко зазначив, що не можна виправдовувати фінансування вбивств українців нездатністю українського виробництва забезпечити транспорт для армії.

“І дійсно, яким чином можна виправдовувати фінансування вбивств українських громадян нездатністю українського виробництва забезпечити транспорт для армії? Гроші, отримані російськими виробниками за постачання тих самих авто та вантажівок, перейдуть безпосередньо до бойовиків та терористів, що зазіхають не тільки на життя окремих громадян України, але й на територіальну цілісність держави. Можна зробити висновок, що пан Аваков вважає за краще знехтувати пропозиціями союзників, ніж відмовити
країні-агресору у спонсоруванні вбивств своїх же співвітчизників”, – пояснив політик.

Igrovieavtomationline.com: игровые автоматы на любой вкус

Кого заберуть до армії в зону АТО?