Біля “білого замку” фура збила велосипедиста і протягнула сотню метрів

Поділитися

Понивічене людське тіло та розбитий велосипед побачили працівники наряду ДПС ДАІ на вулиці Будного Тернополя, 19 серпня 2014 року, біля 20 години, відреагувавши на повідомлення невідомого про дорожньо-транспорну пригоду.

IMG_1873З часу отримання повідомлення пройшло декілька десятків секунд, працівники ДАІ розуміли, що водій допустивший наїзд не міг далеко від’їхати, саме це було вирішальним у розкритті наїзду.

Біля трьох кілометрів проїхали працівники ДАІ від місця автопригоди, коли в поле зору потрапив вантажний автомобіль «Ман», що слідував у львівському напрямку. Зупинка та огляд даної автівки дали позитивний результат, не озброєним оком було видно причетність автомобіля до дорожньо-транспортної пригоди. Вже пізніше було встановлено, що даний автомобіль протягнув тіло велосипедиста більше 100 метрів з моменту зіткнення.

На даний час поводяться заходи щодо встановлення всіх обставин наїзду, вони і дадуть відповідь на всі запитання, однак ні хто не поверне життя людині, яка загинула на дорозі.

Фінансові інспектори в Управліннях cоціального захисту населення Підгаєцької, Монастириської та Теребовлянської райдержадміністрації виявили втрат на суму 1 млн 320 тис. гривень

Герой Майдану козак Гаврилюк знявся в шокуючому відеоролику