Чоловік облив дружину кислотою

Поділитися

У Києві 34-річний чоловік після сімейного конфлікту вилив в обличчя своєї дружини розчин кислоти. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві.

За словами правоохоронців,подружжя прожило у шлюбі 8 років, мають 6-річного сина. Особливих сварок чи серйозних конфліктів у пари не виникало. В день події займалися побутовими справами вдома. Приблизно о 21:00, знаходячись у квартирі на житловому масиві Троєщина, де проживала сім’я, чоловік на очах у малолітнього сина облив жінку кислотою.
По приїзді швидкої лікарі одразу госпіталізували жінку та передали повідомлення про подію до Деснянського РУ ГУМВС України в м. Києві.

“Правоохоронцями було проведено огляд квартири, де сталася подія. З місця було вилучено склянку з під рідини прозорого кольору, схожої на розчин кислоти, та пошкоджений одяг потерпілої. Вказані речі та предмети направлено для проведення необхідних експертиз до НДЕКЦ при ГУМВС України в м. Києві. Потерпіла на даний час перебуває у лікарняному закладі міста Києва з попереднім діагнозом – численні опіки шкіри та часткова втрата зору”,- зазначили у прес-службі.

Слідчим відділом Деснянського РУ ГУМВС України в м. Києві відомості про вказану подію внесено до ЄРДР, розпочато кримінальне провадження за ст. 121 КК України: “Умисне тяжке тілесне ушкодження”, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

За вчинення даного правопорушення правоохоронцями розшукується громадянин України Воякін Ігор Володимирович, 30.11.1979 року народження.

Воли на “Сорочинському ярмарку” звикають до людей і почувають себе артистами

Спростування недостовірної інформації