Між Києвом, Тернополем та Раховом почав курсувати прямий поїзд

Поділитися

3 серпня між Києвом та туристичним містом Рахів, що на Закарпатті, почав курсувати прямий поїзд № 457/458. Він відправився із столичного вокзалу о 15:39 та прибуде до Рахова наступного дня о 10:56. Про це повідомляють у прес-службі “Укрзалізниці”.

Пасажири викупили усі 560 місць у поїзді.

“Із Києва поїзд курсуватиме по непарних числах через день, із Рахова – через день по парних. Із Рахова поїзд вирушатиме о 12:08 та прибуватиме до Києва о 7:00. Поїзд робитиме зупинки, зокрема, на станціях Чортків, Хмельницький, Тернопіль, Ворохта, Заліщики, Коломия, Яремче та Вінниця”, поінформували у прес-службі.

Поїзд сполученням Київ – Рахів – Київ № 457/458 сформований з 12 пасажирських вагонів: 5 купейних та 7 плацкартних вагонів, які підготувала Південно-Західна залізниця.

“Завдяки новому залізничному маршруту пасажири можуть без пересадок доїхати до популярного туристично-рекреаційного центру нашої країни, а мешканці населених пунктів Гуцульщини – зручно подорожувати до столиці, оскільки раніше необхідно було пересідати на поїзд у Львові”, – підкреслили у прес-службі.

До слова, рішення про призначення прямого поїзда Київ-Рахів прийняв генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк на зустрічі із громадськими активістами.

Член приймальної комісії вишу “погорів” на хабарі

0

Як біженці зі Сходу знищили і пограбували дім