Молодих тернопільських письменників запрошують місяць пожити у Франківську

Поділитися

ГО «Молодіжна Мистецька Формація “Форумс”» та Літературна агенція «Discursus» за підтримки програми і3 «Ідея – Імпульс – Інновація» Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» оголошують конкурс на осіннє покликання до Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен».

Протягом місяця (з 1 до 31 жовтня 2014 р.) два резидента-письменника мешкатиме в Івано-Франківську із забезпеченням харчування в місцевих арт-кафе.

Їх завдання – писати щотижневі есе, об’ємом 3-5 тисяч знаків, які оперативно будуть публікувати у місцевих виданнях. Також резиденти зустрічатимуться з франківськими письменниками і журналістами.

Заявки та супровідні матеріали на участь приймаються до 15 вересня включно на електронну скриньку konkurs@fenomen.in.ua з позначкою «FENOMEN 2014 осінь» в темі листа. До участі запрошуються як прозаїки, так і поети. Умови: вік від 18 до 30 років і проживання за межами Івано-Франківської області.

Аплікаційна форма доступна до заповнення он-лайн за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/192rUc9VqHA0YOymCz6EYIkPE3HmAjR27HewBpo2fAzA/edit#

Нагадаємо, що це вже четвертий подібний проект. Перша резиденція «Станіславський феномен» пройшла у липні 2013 року. З того часу учасниками цього проекту стало 6 письменників: київлянка Олена Герасим’юк та миколаївець Євген Мехеда, теребовляни Назарій Заноз та Роман Чихарівський, криворіжанка Ірина Роік та полтавець Роман Повзик.

 

Антон Вайсман

 

Какой подарок выбрать мужу на день рождения!

У Тернополі діє фотовиставка “Революція Гідності”