Над Тернопільською адміністрацією замайоріли три прапори

Поділитися

Освячення та підняття Державного прапора України, Прапора Тернопільської області та Прапора ОУН- УПА відбулося 23 серпня перед Тернопільською облдержадміністрацією та обласною радою.

Освятили і благословили знамена преосвященніший владика Василій Семенюк, архиєпископ та митрополит Тернопільсько-Зборівський, і всечесні отці.

Відтак голова голови Тернопільських облдержадміністрації Олег Сиротюк, обласної ради Василь Хомінець та міський голова Тернополя Серій Надал урочисто підняли прапори.

«Під синьо-жовтим знаменом, одним із символів України, ми стояли на майданах наших міст і сіл під час Революції Гідності. Під синьо-жовтим знаменом сотні наших земляків на східних теренах країни нині йдуть в бій за правду. Під синьо-жовтим знаменом наші батьки, діти та прадіди відстоювали незалежність України і наше з вами право жити у вільній українській державі, – зазначив Олег Сиротюк. – Синьо-жовте знамено скроплене кров’ю багатьох поколінь. І цієї крові ми не маємо права зрадити. Синьо-жовте знамено – символ нашої нескореності та вірності своїх країні. Символ перемоги».


З повагою прес служба
“Тернопільської обласної державної адміністрації”

0

У Тернополі зібрались автомайданівці звідусіль

Это мой Луганск: трогательно до слез