Печерський райсуд Києва дозволив затримати В.Жириновського, Г.Зюганова та С.Шойгу

Поділитися

Печерський районний суд м. Києва надав дозвіл на затримання з метою приводу В. В. Жириновського, Г. А. Зюганова, С. М. Миронова, С. К. Шойгу та К. В. Малафєєва для обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Про це УНН повідомили у МВС.

“Сьогодні Печерський районний суд м. Києва надав дозвіл на затримання з метою приводу В. В. Жириновського, Г. А. Зюганова, С. М. Миронова, С. К. Шойгу та К. В. Малафєєва для обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.Досудове розслідування по кримінальному провадженню триває”, – зазначили у МВС.

Як повідомлялося раніше, Головним слідчим управлінням МВС України здійснюється досудове розслідування в кримінальних провадженнях відносно В. В. Жириновського, Г. А. Зюганова, С. М. Миронова, С. К. Шойгу та К. В. Малафєєва.

Щодо вказаних осіб Головним слідчим управлінням МВС за погодженням з Генеральною прокуратурою України винесено повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 3, 5 ст. 260 КК України, а останніх – оголошено в міждержавний розшук.

Як нова влада лобіює приватний бізнес для реконструкції очисних споруд

Відкритий лист меру Тернополя