Перша українська соціальна мережа досягла позначки у 200 тисяч користувачів

Поділитися

Соціальна мережа WEUA перейшла межу у 200 тис. зареєстрованих користувачів.  WeUa інформують про збільшення популярності соціальної мережі серед відомих особистостей, а саме такаих як: поетеса Анастасія Дмитрук, співачка Еріка, Ейва Муза,  гурт «МЕРІ», «Rock-H», «ТНМК» та журналіст Віталій Портніков. В це час найбільша радіо-хвиля західної України FM-Галичина заявило про видалення своїх сторінок із російських соціальних мереж та повноцінний перехід на weua.info, також офіційно до проекту долучилась «Львівська газета» та інформаційне агентства «Galnet». Команда розробників інформує про продовження роботи над версією WEUA 2.0., яка буде принципово новою у всіх сенсах, з оновленим набором функцій та якістю найвищого ґатунку.

Позначка у 200 тисяч користуваців свідчить про збільшення популярності українського продукту на IT-ринку.

Долучення відомих ообистостей заохочує потенційних користувачів для  приєдання до WeUa, що в свою чергу збільшує попит на українську курльтуру.

Команда продовжує роботу над версією weua 2.0 яка буде кардинально відрізнятись від теперішньої версії. Вихід нової версії планується через 3 місяці. Долучайтесь. Це лиш початок.

Потрібна допомога тернополян

0

У Тернополі зібрались автомайданівці звідусіль