У Товстому безробітні вбили чоловіка

Поділитися

Інформація про труп чоловіка зі слідами насильницької смерті надійшла у Заліщицький райвідділ міліції від лікарів бригади швидкої допомоги. Мешканця селище Товсте, 1967 року народження, у власному помешканні виявив сусід, який і викликав медиків.

На місце події одразу прибули правоохоронці. Тіло чоловіка пролежало в будинку близько трьох днів, що суттєво ускладнило роботу слідчих та пошук зловмисників.

Для проведення судово-медичної експертизи тіло направили в морг Чортківської центральної райлікарні.

За словами Василя Левицького, заступника начальника УМВС України в Тернопільській області, потерпілий мешкав сам на окраїні села. Коли прибули слідчі, чоловік лежав зі зв’язаними ногами,  електричним проводом на шиї та слідами боротьби на тілі.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівники управління карного розшуку спільно з оперативниками Заліщицького райвідділу міліції встановили, що  чоловік постраждав через неприязні відносини з безробітними односельчанами 1989 та 1955 років народження. У скоєнні злочину чоловіки зізналися. Їх затримали відповідно до статті 208 КПК України і утримують в ізоляторі тимчасового тримання Чортківського райвідділу, проводиться досудове розслідування. Дана справа внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115, частини 2 КК України

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області

Небесна Сотня. Устим Голоднюк

Агрохолдинг “Мрія” допустив технічний дефолт