Вулицю Текстильну відремонтують за 5 мільйонів і покладуть прибуток в кишеню

Поділитися

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради 28 липня уклало угоду з ТОВ «Техно-Буд-Центр» на капітальний ремонт вул.Текстильна вартістю 5 мільйонів 400 тисяч гривень лн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Планується знімання старого дорожнього покриття і влаштування нового, ремонт з’їздів та в’їздів у двори, ремонт водопроводу та колодязів, укріплення узбіч, засів газонів, встановлення дорожніх знаків, нанесення розмітки, влаштування вуличного освітлення.

Власником «Техно-Буд-Центр» значиться Григорій Процик. Раніше співвласником фірми разом із Проциком був Любомир Грегоращук, чий син Андрій Грегоращук є депутатом Тернопільської міськради від партії ВО «Свобода». Після виходу Любомира Грегоращука із засновників підприємства його частка була переоформлена на Євгенію Сиву, яка віднедавна більше не значиться співвласницею.

Крім того, депутат Грегоращук є зятем керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області.

Також з квітня цього року директором «Техно-Буд-Центр» є Олег Чернецький, який раніше працював головним спеціалістом планово-договірного відділу Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради, що і проводило цей тендер.

Єдиним конкурентом на торгах було Тернопільське міське шляхове ремонтно-будівельне підприємство «Міськшляхрембуд», засноване Тернопільською міською радою, повідомляє сайт “Наші гроші”.

Про обговорення кандидатури начальника Чортківської міліції: правда чи самонавіювання?

Футбольний клуб “Тернопіль” має шанси пройти “Олександрію”