Захід нас продасть, готуймось до війни

Поділитися

Автор цього допису – Олексій Петрунін із Володимира-Волинського. Історик за фахом. Має що з чим порівнювати.

Тепер починаю розуміти, що відчували наші діди у 1941 перед війною. Також думали: нападуть німці чи не нападуть.
Не бозна-який з мене аналітик, але..

Спробував сам себе запитати: а що утримує Путіна від вторгнення в Україну?

Відповідь: НІЩО.

Чому не зробив цього навесні, коли ми були слабшими? Бо не знав, як відреагує Захід.

А Захід відреагував – ніяк. Крим проскочив в Росію, немов по вазеліну. А далі ніхто Росію не зупинив і не зупиняє. І навряд чи зупинить.
Запровадили санкції. Але ще х.з. коли вони почнуть реально діяти.

На кордонах стягнуто масу військ і техніки. Для чого перекидають війська з-під Мурманська, з Сибіру, Далекого Сходу? Просто так, провітритися? В російському Генштабі не дурні сидять. Напавши і загарбавши Україну, Путін з лихвою перекриває усі збитки від західних санкцій. Росія отримає колосальні природні багатства, промисловість, узбережжя морів. Відпадає проблема з доступом до Криму, відпадає проблема з українською ГТС.

Я думаю, що Захід свої козирі вже викинув. Ситуація склалася така, що для Росії війна з Україною зараз ВИГІДНІША, ніж мир.
Не треба тішити себе ілюзіями, що ми тих москалів замочимо на раз. Проти нас воюватиме друга в світі армія, яка вже має великий досвід бойових дій. Мобілізаційний ресурс Росії більший. В них є балістичні ракети, ядерна зброя.

Звісно, ця агресія завдасть росіянам великих втрат. Але не думайте, що в Росії солдатські матері перекриватимуть дороги і пройдуть протести “Руки геть від України”. Нічого подібного не буде – бо серед абсолютної більшості росіян зараз запит саме на таку політику, а рейтинг Путіна близький до його канонізації. Народ поддєржит, народ паймьот! А фронтові втрати для них – це НІЩО, бо в Росії людей за людей не рахували і не рахують. Як казав Сталін – баби іщо нарожают…

Завалять нашу землю трупами – але кричатимуть: “УкраинаНаша”.

А що Захід? А Захід нас ПРОДАСТЬ.

Як продали нас у Голодомор, як продали нас на Ялтинській конференції, як продали нас на Майдані, як продали наш Крим.
Ми для них ніхто. Ми не в НАТО, ми не союзники США. Барак Обама ледь розгрібся з Іраком, хоче покинути Афганістан. І воювати за нас з Росією американці не будуть. Європа тим більше.

І коли російські танки підуть на Черкащину і Полтавщину – усі ці західні друзі поплескають нас по плечі і скажуть: Хлопці, ну ви розумієте…не такі вже погані ті росіяни, ви ж жили 350 років разом, ще проживете. Звісно, ви герої, ми вас хвалимо, але Путін не такий вже поганий…ми з ним поговоримо, щоб він вас не дуже ущемляв”.

Ось і все. Ну, не почнуть заради нас світову війну, ще й ядерну.

Для чого я це все кажу: ми мусимо бути готовими до війни. В будь-який момент. Я не можу знати, як саме це почнеться: чи у когось з наших військових на кордоні поїде дах від російських Градів і почнуть стріляти у відповідь…чи якось інакше. Але почнеться обов’язково.

Готуватися треба вже. Не молитися, не втікати, а готуватися. Треба будувати і армію і тил, готувати економіку до запровадження військового стану. Навіть школярі повинні знати, як діяти при нальотах, як надається перша допомога, як впізнати вибухонебезпечний предмет.

Скільки в нас часу? Вчора.

Слава Україні!

Олексій Петрунін

Яневський і “Громадське телебачення”

“Правий Сектор” Тернопільщини пікетує сьогодні міліцію