Чому Степан Барна не залишився ночувати в батальйоні “Тернопіль”?

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” оприлюднила лист тернополянки Оксани Магалецької, який викликав значний інформаційний резонанс. У ньому йшлося про те “Як Степан Барна відмовився з нашими воїнами переночувати в АТО”.

Депутат обласної ради Степна Барна, один із небагатьох громадських діячів, який неодноразово вирушав на схід в зону антитерористичної операції. Востаннє він виїзжав із допомогою бійцям кілька днів тому.
Про це не інформували засоби масової інформації і поїздка на схід ніяким чином не висвітлювалась. Проте, окремий тернопільський сайт поширив лист від тернополянки, яку з невідомих причин, обурюють візити Степана Барни в АТО.
На одному із профілів пана Барни в соціальній мережі, жінка переглянула фото і записи громадського діяча про ситуацію на сході. Відтак, вона звинувачує його, що під час останньої поїздки Степан Барна відмовився ночувати в батальйоні бійців.
Натомість вона жодним чином не згадує попередні поїздки, одна з яких тривала 2 тижні та мабуть не знає про передані ним два автомобілі для бійців.
Щоб втамувати інтерес про питання ночівлі, яке виявилось таким важливим, ми взяли коментар у заступника командира батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль» Миколи Сивирина:
– Спільно з нашими бійцями Степан Барна вирушив на схід, він супроводжав колону. Ми прибули в Лисичанськ, а уночі вирушили на Ізюм. Чому він мав там ночувати? Ми мали самі поїхати, а його залишити там ? Звичайно, що провели ротацію і далі поїхали в інший пункт, – пояснює Микола Сивирин.
Окрім цього, під час останнього візиту ,Степан Барна відвідав рідного брата Олега Барну, який служить добровольцем в збройних силах України за сім кілометрів від кордону з РФ.
Тож, розвіюємо чутки про «безсердечність» чи острахи депутата, який на відміну від інших забезпечує допомогу бійцям в тилу та надає матеріальну підтримку.

Як Степан Барна відмовився з нашими воїнами переночувати в АТО

Похорон героя Алчевська на Тернопіллі

Нардеп Деревляний купив нову машину