Чому у Тернополі подорожчає марихуана?

Поділитися

В багажнику, салоні, під сидінням і навіть у «бардачку» – де тільки могли, ховали дурман четверо тернополян. Три мішки марихуани спритники намагалися ввезти у Тернопіль, проте на в’їзді до міста їхню автівку зупинили інспектори роти ДПС.

Як розповів Роман Самойліч, який того вечора був у складі наряду роти дорожньої патрульної служби обласної ДАІ, автомобіль марки «ВАЗ-2108» був зупинений для перевірки документів. Проте водій, вийшовши із салону транспортного засобу, помітно нервував, вів себе неспокійно. Це і викликало підозру.

Капітан міліції попросив водія відчинити багажне відділення. Тоді й стала зрозуміла причина такої неадекватної поведінки – автівка їхала завантажена дурманом.

Автоінспектори повідомили про випадок чергового управління ДАІ, а вже звідти надійшла інформація до чергової частини Тернопільського райвідділу внутрішніх справ, адже транспортний засіб рухався зі сторони Байківець.

– На місце події виїхала слідчо-оперативна група, – розповів начальник районної міліції  Андрій Купчак. – Під час огляду транспортного засобу було виявлено три мішки свіжозрізаних рослин марихуани, також в бардачку в газетних згортках був, так би мовити, готовий товар – висушена та подрібнена нарковмісна рослина.

Вилучені рослини направлені на експертизу. Щодо підозрюваних, а їх, окрім водія, ще троє, порушено кримінальне провадження за частиною першою статті 309 Кримінального кодексу – незаконне зберігання та перевезення наркотичних засобів.

Звідки везли наркотовар молодики і з якою метою – встановить слідство. Допоки підозрювані відмовляються від дачі свідчень.

 

  СЗГ УМВС України в Тернопільській області

Мар’яна Семчук: “За прикладом брата теж служитиму Вітчизні” (фото)

У Збаражі по-особливому просять подзвонити